asigurari

Cine suntem ?

Asigura-Asigurari.com este un site independent ce ofera informatii, stiri si comentarii despre toate tipurile de asigurari, brokeri si societati de asigurari din Romania.

-Asigurati-

50RCA
20Casco
30Locuinte
40Sanatate
Asigurari » Agricole
A+ R A-

Asigurari Agricole

asigurari_agricoleSe recomanda incheierea unei asigurari agricole oricarei persoane fizice sau juridice, care detine un teren agricol cultivat sau care doreste exploatarea, protejarea si conservarea acestuia. ,Pot fi asigurate toate culturile agricole – cereale, leguminoase, cartofi, plante tehnice sau medicinale, fructe si arbusti fructiferi, culturile crescute in sere, pepiniere si alte plantatii. Pe site-ul nostru va sunt prezentate cele mai importante categorii de asigurari agricole, impreuna cu cele mai avantajoase oferte de incheiere a acestor polite.

Agricultura are un important cuvant de spus in economia Romaniei si din acest motiv, asigurarile agricole devin tot mai importante si mai cautate. Asigurarile agricole acopera riscuri precum ingheturile tarzii sau timpurii, grindina, furtuni sau vijelii, surpari sau alunecari de teren, daune provocate de ploi torentiale si alte riscuri des intalnite in agricultura. In schimbul unei sume de bani (numita prima de asigurare), care semnifica un procent din suma asigurata, firma cu care incheiati o asigurare agricola va ofera despagubiri in cazul petrecerii unuia din riscurile asigurate. Astfel nu mai pierdeti sume importante de bani din culturile care pot fi distruse de fenomene ale naturii pe care nu puteti sa le prevedeti sau sa le impiedicati.

Pentru agricultori, roadele pamantului cultivat reprezinta uneori singurul venit. Este foarte important ca banii lor sa fie in siguranta, de aceea au aparut asigurarile agricole. Pe site-ul nostru gasiti toate detaliile, informatiile si sfaturile de care aveti nevoie pentru a intelege avantajelor unei astfel de asigurari. Singura problema care va impiedica sa incheiati o asigurare era timpul pierdut in cautarea ofertelor si comaprarea acestora pentru a gasi cel mai bun pret. Echipa noastra de specialisti a adunat pentru dumneavoastra cele mai avantajoase oferte pentru asigurarile agricole, de la cele mai cunoscute societati asiguratoare. Trebuie doar sa analizati in cateva minute ofertele prezentate de noi si veti descoperi pachetul potrivit nevoilor si bugetului dumneavoastra. Doar pe site-ul nostru veti gasi cele mai ieftine asigurari agricole, dar care sa va ofere si cele mai multe beneficii.

Daca incheiati o polita de asigurare agricola veti beneficia de despagubiri in cazul calamitatilor naturale, conform L381/202 precum si de subventii ale primelor de asigurare conform HG74/2003. Asigurarea agricola aduce numeroase avantaje persoanelor asigurate. Noi am selectat doar ofertele echilibrate din punct de vedere al costurilor si al beneficiilor oferite, si in plus, va oferim posibilitatea incheierii unei polite de asigurare agricola online. Trebuie doar sa analizati catalogul nostru cu oferte pentru asigurarile agricole. 

Top Asiguratori

 1. Astra
 2. Allianz-Tiriac
 3. Omniasig
 4. Asirom
 5. Groupama
 6. ING Asigurări
 7. BCR Asigurări

Top Brokeri

 1. PORSCHE Broker
 2. UNICREDIT Broker
 3. MARSH Romania
 4. AON Romania
 5. VBL Broker
 6. GRAS SAVOYE Romania
 7. SAFETY Broker

Suport

 • Centre dauna
 • Intrebari frecvente
 • Legislatie
 • Linkuri Utile
 • Contact