asigurari

Cine suntem ?

Asigura-Asigurari.com este un site independent ce ofera informatii, stiri si comentarii despre toate tipurile de asigurari, brokeri si societati de asigurari din Romania.

-Asigurati-

50RCA
20Casco
30Locuinte
40Sanatate
Asigurari » Calatorii
A+ R A-

Asigurari vacante si calatorii

asigurari_vacanteImaginati-va ca sunteti in vacanta perfecta, alaturi de cei dragi si fara sa realizati, va imbolnaviti. ,

Acest lucru nu presupune decat tratamente costisitoare, care va pot ruina complet concediul. Pentru a evita astfel de situatii, site-ul nostru va pune la dispozitie cele mai bune oferte pentru asigurari de vacante si calatorii. Aici gasiti diverse propuneri pentru asigurarile medicale si de accidente aferente calatoriilor in afara tarii, pentru asigurarea bagajelor, precum si asigurare storno care acopera riscul anularii calatoriei.

Nu stim niciodata ce se poate intampla atunci cand plecam in vacanta, insa putem sa fim previzibili. Cu asigurarea de vacanta va puteti proteja impotriva tuturor problemelor neasteptate ce pot strica o calatorie de vis in strainatate. Asigurarea acopera toate cheltuielile medicale in caz de accident sau boala, indiferent daca mergeti la o clinica de stat sau privata, fara sa pierdeti banii planificati pentru distractie. Pentru a intelege mai bine importanta asigurarilor de vacanta si calatorii, site-ul nostru va prezinta toate informatiile de care aveti nevoie, precum si numeroase oferte echilibrate din punct de vedere al pretului si al beneficiilor oferite, doar de la firmele recunoscute in domeniul asigurarilor. Costul unei asigurari de vacanta este mult mai mic in comparatie cu banii pe care ar trebui sa ii cheltuiti in cazul in care apar probleme nepravazute.

Stim ca acordati mai mare atentie planificarii calatoriei decat sa pierdeti timpul in cautarea celei mai ieftine asigurari de vacanta, asa ca ne-am gandit sa va usuram munca. Trebuie doar sa intrati pe site-ul nostru pentru a descoperi asigurarea potrivita nevoilor si cerintelor dumneavoastra. Gasiti sfaturi, stiri si numeroase informatii despre necesitatea incheierii unei asigurari de vacanta. Va oferim posibilitatea de a incheia asigurari de vacanta si calatorii online, fara sa mai mergeti la diferite agentii, si astfel va puteti concentra mai mult pe detaliile concediului. Societatea asiguratoare va despagubi daunele pentru recuperarea bagajului pierdut, banii cheltuiti in cazul in care calatoria planificata va fi anulata, precum si toate cheltuielile medicale daca va imbolnaviti sau daca i se intampla ceva vreunui membru al familiei.

Daca doriti sa plecati intr-o excursie in strainatate, toti specialistii va recomanda incheierea unei polite de asigurare. Daca sunteti in cautarea celei mai ieftine asigurari de vacanta si calatorii, echipa noastra va pune in fata celor mai bune oferte cu un simplu click. Nu trebuie sa riscati distractia unei vacante, ci trebuie va fiti prevazator, iar site-ul nostru va vine in ajutor.

Top Asiguratori

 1. Astra
 2. Allianz-Tiriac
 3. Omniasig
 4. Asirom
 5. Groupama
 6. ING Asigurări
 7. BCR Asigurări

Top Brokeri

 1. PORSCHE Broker
 2. UNICREDIT Broker
 3. MARSH Romania
 4. AON Romania
 5. VBL Broker
 6. GRAS SAVOYE Romania
 7. SAFETY Broker

Suport

 • Centre dauna
 • Intrebari frecvente
 • Legislatie
 • Linkuri Utile
 • Contact