asigurari

Cine suntem ?

Asigura-Asigurari.com este un site independent ce ofera informatii, stiri si comentarii despre toate tipurile de asigurari, brokeri si societati de asigurari din Romania.

-Asigurati-

50RCA
20Casco
30Locuinte
40Sanatate
Asigurari » Viata
A+ R A-

Asigurari de Viata

asigurari_de_viataChiar daca nu va face placere, trebuie sa va ganditi la modul in care s-ar descurca familia dumneavoastra daca vi s-ar intampla ceva si nu veti mai putea sa le oferiti celor dragi suportul financiar de care au nevoie. Nu stim niciodata ce ne rezerva viitorul, asa ca trebuie sa gasim din timp solutii la probleme ce pot aparea cand va asteptati mai putin. Pentru siguranta financiara a dumneavoastra si a familiei, solutia cea mai buna este incheierea unei asigurari de viata.

Asigurarea de viata reprezinta modul in care compania de asigurari cu care incheiati un contract preia unele riscuri iminente impotriva carora va asigurati, in schimbul unei sume de bani stabilite, iar in cazul in care evenimentul asigurat se produce, societatea respectiva va despagubi persoana asigurata sau, in caz de deces al acesteia, pe beneficiari. Observati astfel importanta incheierii unei asigurari de viata. In cazul in care sunteti principalul sprijin financiar al familiei, incheierea unei astfel de asigurari reprezinta o necesitate. Asigurarea de viata are ca obiectiv principal protejarea familiei si a persoanelor dragi atunci cand dumneavoastra nu veti mai putea, din cauza unui accident sau a decesului.

Toate informatiile de care aveti nevoie pentru a realiza importanta asigurarii de viata, precum si cele mai avantajoase oferte pentru incheierea acestora de la cele mai cautate firme din domeniu, le puteti gasi doar pe site-ul nostru. Astfel nu trebuie sa va mai faceti griji ca familia dumneavoastra va suferi si din punct de vedere financiar in cazul in care puteti pati ceva.

Daca aveti incheiata o asigurare de viata, va puteti bucura si dumneavoastra de protectie financiara, deoarece in cazul unui accident, beneficiati de o suma de bani care va ajuta sa va descurcati daca nu mai puteti lucra. De asemenea, in momentul expirarii contractului, puteti beneficia de intreaga valoare a asigurarii, ca un venit suplimentar. Asadar, cu ajutorul asigurarii de viata va puteti proteja din punct de vedere financiar si pe dumneavoastra, dar si pe cei dragi, si sa economisiti bani pe o perioada mai lunga de timp.

Este important sa fiti informat cu privire la asigurarea de viata. Doar pe site-ul nostru gasiti informatii, sfaturi si pareri, dar si cele mai avantajoase oferte pentru incheierea asigurarilor de viata. Sunt numeroase societati autorizate pentru incheierea acestor asigurari, insa trebuie sa analizati cu atentie ofertele pe care acestea vi le propun. Doar pe site-ul nostru puteti fi siguri ca veti gasi asigurari de viata ieftine, dar si avantajoase din punct de vedere al sumelor cu care veti fi despagubiti.

Top Asiguratori

 1. Astra
 2. Allianz-Tiriac
 3. Omniasig
 4. Asirom
 5. Groupama
 6. ING Asigurări
 7. BCR Asigurări

Top Brokeri

 1. PORSCHE Broker
 2. UNICREDIT Broker
 3. MARSH Romania
 4. AON Romania
 5. VBL Broker
 6. GRAS SAVOYE Romania
 7. SAFETY Broker

Suport

 • Centre dauna
 • Intrebari frecvente
 • Legislatie
 • Linkuri Utile
 • Contact